2024年03月07日
-
山形産舟形マッシュルームのポタージュ カプチーノ仕立てMushrooms Potage【Used Specially Selected Mushrooms(Yamagata),called Funagata Mushroom.Topped with Foamed Milk, Cappuccino-style.】¥1,100
-
本日のカルパッチョ※(コース前菜の場合プラス¥880)Carpaccio of the Day【Ask】※(¥880surcharge from course menu)¥2,640
-
サヨリと菜の花 カブの昆布〆と八朔のマリネ マスタードドレッシングKombu Marinated Halfbeak【Kombu Marinated Halfbeak,Rape blossoms Turnip and Hassaku Orange with Mastard Sauce】¥2,640
-
本日の野菜料理Vegetable Dish of the Day¥1,980
-
山形産三元豚の田舎風パテCountry Style Pork Pate mixed with Foie Gras Confit and Thyme Fragrance¥1,980
-
山菜のテリーヌと赤貝 北寄貝のマリネWild Vegetables and Shellfishes【Terrine made with several kinds of Wild Vegetables and Lightly boiled Hokki mussels and Red clams】¥2,640
-
自家製ソーセージ ~フランス産鴨コンフィと白いんげん豆のカスレCassoulet【Tradetional Southern French Home Cooking topped with Homemade Sausage】¥2,640
-
フランス産フォアグラと苺のソテー アカシア蜂蜜ソース※(コース前菜の場合プラス¥2,420)Foie Gras【Sauteed Foie Gras & Seasonal Fruit with Honey Sauce】※(¥2,420surcharge from course menu)¥4,180
-
モッツァレラブッラータとフルーツトマトのカプレーゼ~佐賀産極旨高糖度フルーツトマト“エンペラー”使用~※(コース前菜の場合プラス¥660)Caprese Salad , Chinois Style【Caprese of Fruit Tomato, Burrata Cheese,Basil leaf and Celery Oil with Anise Flavor】※(¥660surcharge from course menu)¥2,000
-
本日の魚料理Fish Dish of the Day¥3,520
-
九十九里浜産地ハマグリと天使の海老の海鮮ロールキャベツ ~静岡産天使のキャベツ使用~ ※(コース主菜の場合プラス¥1320)Cabbage Rolls with Seafood (Pasted White Fish & Shrimp)〈Cooking method〉Steamed〈Sauce〉 Dashi Soup Style〈Garniah〉 Orient Clam ※(¥1100surcharge from course menu)¥4,180
-
オーストラリア産仔羊のロティ ふきのとうタプナード※(コース主菜の場合プラス¥880)Lamb chops(Auatralia),Flower bud of Fuki Flavor〈Cooking method〉Roasted 〈Sauce〉Lamb Broth〈Garniah〉Some Vegetables※(¥880surcharge from course menu)¥4,180
-
津軽鴨胸肉と新玉ねぎのロティ タスマニアペッパー風味の赤ワインソースTSUGARU Duck Breast(Aomori )〈Cooking method〉Roasted 〈Sauce〉Red wine ,fond de Vaux & Pepper〈Garniah〉Roasted Onion¥4,180
-
上州せせらぎ豚ロース肉のカツレツ ウフ・オ・プラ添え ポルトソースSESERAGI Pork (Gunma)〈Cooking method〉Deep Fried (Cutlet)〈Part〉Loin〈Sauce〉〈Sauce〉Porto Wine Sauce 〈Garniah〉Steamed Egg¥4,180
-
特撰和牛のロースト※(コース主菜の場合プラス¥3,080)Wagyu〈Cooking method〉Roasted〈Part〉Top Round 〈Sauce〉Wasabi〈Garniah〉Some Seosonal Sauted Vegetables※(¥3,080surcharge from course menu)¥7,480
-
本日のブロシェット“串焼き”Grilled on Skewer, Eel and Burdock (Seasoned “ Sansyo” and Soy sauce) with Grated “ Wasabi”¥1,650
-
有機野菜のシーザーサラダ 又は グリーンサラダCaeser Salad or Green Salad (Organically Grown Vegetables)¥1,650
-
フランス産鴨と九条ネギのひとくち餃子 柚子胡椒添えPan-fried Dumplings Stuffed minced Duck and “Kujo green onion” Chinese Five Spices Flavor with “ Yuzu”Pepper¥1,760
-
スペイン産ハモンイベリコ・べジョー36ヶ月熟成の生ハムSpanish Iberico-Bellota Ham aged for 36 months¥4,180
-
フランス産チーズの盛り合わせAssorted Cheese¥2,420
-
シノワ特製“ごぼ天”トリュフ風味 ~ワインのお供に~”Tempura ” of Burdock with Many Truffle Slices ~Goes well Red Wine・・~¥3,300
-
スパイス香る欧風カレーEuropean Style Curry and Rice【Once you try it, you will be addicted to it! The curry is full of spices and all the ingredients are mashed and strained, making it look like a quiet lake.】¥2,200
-
本日の生パスタ料理 (浅草開化楼パスタフレスカ使用)Pasta of The day¥2,420
-
セリと黄柚子のペペロンチーノAglio Olio with Japanese Parsley and Yuzu【This is the fusion of Japan and Italy!】¥2,640
-
和風フォアグラ丼Foie Gras DON〈Chef's Specialty〉【DON means Rice Bowl.Sauteed Foie Gras is Served on Sticky Rice. Ginger-Flavored Sauce Based on Fond de Veau.】¥1,980
-
奥久慈卵のハーブオムライス フレッシュトマトソースOmelet Rice【It’s one of the most popular dishes at good-old diner in Japan. It is an omelet stuffed with fried rice, chicken and vegetables.】¥1,980
-
キャビアととんぶりの冷そうめん(奈良三輪産3年熟成物)Somen Noodles & Caviar〈Chef's Specialty〉【Miwa Somen Aged for3 years Seasoned with Mentsuyu and Fish Sauce , Decorated with Caviar and Kochia seed.】¥3,300
-
練乳のバニラアイスクリーム 30年熟成ペドロヒメネス添えVanilla Ice Cream with Pedoro Ximenez (Sweet Sherry)¥1,320
-
苺とベリーティラミスのパフェ ※(コース主菜の場合プラス¥440)Strawberry Tiramisu Parfait※(¥440surcharge from course menu)¥1,540
-
熊本産デコポンとオレンジマスカットワインのゼリーFresh Dekopon & Jelly with orange muscat grape wine¥1,540
-
完熟金柑とヴァローナチョコレートのタルト・オ・ショコラ・オランジュChocolate tart with kumquat and orange jam.¥1,760
-
紅茶のプリンPudding Flavored with Earl grey tea , Ultimate Smoothness¥1,100
-
●●●プリフィックス3皿コースThree-Course Prix Fixe Dinner¥4,800(税込¥5,280)コースには前菜・主菜・デザート・パン・コーヒーが付きます。
前菜・主菜・デザートはメニューからそれぞれ一品お選びいただけます。The dinner includes a choice of an appetizer, a choice of an entree
and a choice of a dessert which will be served with coffee.+¥3,800(税込¥4,180)マリアージュ・ワイン
3種付きwith matched wines -
●●●●プリフィックス4皿コースFour-Course Prix Fixe Dinner¥6,300(税込¥6,930)コースには前菜2種・主菜・デザート・パン・コーヒーが付きます。
前菜2種類・主菜・デザートはメニューからそれぞれお選びいただけます。The dinner includes choice of tow appetizers, a choice of an entree
and a choice of a dessert which will be served with coffee.+¥4,800(税込¥5,280)マリアージュ・ワイン
4種付きwith matched wines -
●●●●●シノワズリコースChinois Tasting Dinner¥11,000(税込¥12,100)シノワおすすめのメニューが盛り込まれたコースです。
少しづついろんなお料理が食べたい方にピッタリ!です。The dinner includes a variety of smaller portions
from our a la carte menu selected by our Chinois chef.+¥6,800(税込¥7,480)マリアージュ・ワイン
8種付きwith matched wines
※マリアージュワインは、それぞれの料理に合わせて、スタッフおすすめのグラスワインが付くプランです。