Chinois Ginza シノワ銀座

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前菜 Appetizers and Salads 前菜 2025年11月30日

  • フレッシュオシェトラキャビア(15g) 
    Ffresh caviar 通常価格¥10800→
    ¥9,680
  • 千葉県産 有機人参のポタージュ
    Organic carrot creamy potage
    ¥990
  • 下関産 トラフグのカルパッチョ すだちのドレッシング
    Carpaccio, pufferfish with citrus “SUDACHI” dressing
    ¥3,300
  • 本日の野菜料理
    Vegetable dish of the day
    ¥1,980
  • 銚子産 金目鯛とホタテの蒸し焼き セリとフグ出汁のナージュ
    Steamed red bream and scallops a la nage with pufferfish broth
    ¥2,200
  • カマスの瞬間燻製と焼き茄子 ロックフォールソース
    Lightly smoked barracuda and grilled eggplant with roquefort sauce
    ¥2,200
  • ブルターニュ産 オマールブルーのプロヴァンス風
    Provence style lobster salad,seasonal vegetables and fresh tomato and caper
    ¥3,080
  • 黒毛和牛と黒トリュフのコロッケ
    “WAGYU”beef and black truffle croquette
    ¥2,640
  • 平田牧場三元豚の田舎風パテ
    Pate de campagne
    ¥1,980
  • 本日の串焼き(1本)
    Skewers of the day (each)
    ¥1,760
  • フォアグラとあまおう苺のソテー アカシア蜂蜜のソース
    Foie gras and strawberry saute with acacia honey sauce
    ¥4,180
  • 京鴨と九条ネギのひとくちギョウザ
    Tiny fried dumplings,japanese duck and green onions
    ¥1,760
  • シノワ特製“ごぼ天”トリュフ風味
    Deep fried shaved burdock topped with sliced truffle
    ¥4,180
  • ハモンイベリコベジョータ 36ヶ月熟成の生ハム
    Jamon iberico bellota(Iberian dry cured ham),aging 36 month
    ¥4,180
  • フランス産チーズの盛り合わせ(単品は990円より)
    Asorted cheese of the day
    ¥3,080
  • ミックスナッツ/オリーブ/ 自家製ピクルス/ドライフルーツ
    Mixed nuts/Olive/Pickles/Dried Fruit
    ¥990
  • ロメインレタスのシーザーサラダ
    Organic farmers caeser salad
    ¥1,760
  • 栃木産有機野菜のグリーンサラダ
    Organic farmers green salad
    ¥1,760

主菜 Appetizers and Salads 主菜

  • 本日の魚料理
    Fish dish of the day
    ¥3,520
  • 蒸しアワビと焼きウニ、オマール海老のパートフィロ包み焼き
    Sea urchin,abalone,lobster rapped in partphilo with sauce beurre blanc
    ¥5,280
  • 本日のジビエ料理(価格は食材により変動します)
    Game dishes of the day
    ¥4,620
  • 京都産 七谷鴨胸肉のロースト オリーブとジュのソース
    Roasted “NANATANI” duck breast with olives and gravy sauce
    ¥5,280
  • 国産牛テールの赤ワイン煮込み
    “WAGYU” oxtail stew in red wine served with mashed potatoes
    ¥4,620
  • シストロン産 仔羊 背肉のロースト ジュのソース ハーブの香り
    Roasted sisteron lamb rack with herbal flavored gravy sauce
    ¥5,280
  • 秋田牛サーロイン(A5ランク)の網焼き 本わさび添え
    Grilled sirloin wagyu beef (rank A5) served with fresh wasabi
    ¥7,480
  • 特選黒毛和牛フィレ肉のソテー 赤ワインソース
    Prime “WAGYU” beef tenderloin sautéed with red wine sauce
    ¥9,680

パスタシノワオリジナル Side Dishes パスタ シノワオリジナル

  • モクズガニのリゾット
    Mitten crab and tomato risotto
    ¥2,640
  • 真牡蠣と春菊のスパゲッティーニ
    Spaghettini,oyster and crown daisy with oyster puree sauce
    ¥2,400
  • セップ茸と黒トリュフ、フォアグラのブカティーニ
    Bucatini, cep mushrooms,truffle and foie gras
    ¥3,080
  • 北海こがねのニョッキ ゴルゴンゾーラソース
    Gnocchi with gorgonzola sauce
    ¥2,200
  • 奥久慈卵のハーブオムライス
    Herb omelet stuffed with ketchup-seasoned fried riced & chicken served with fresh tomato sauce
    ¥1,980
  • 和風フォアグラ丼
    Our specialty “Rice bowl” topped with sauteed foie gras, with sligthly sweet sauce
    ¥3,080
  • 黒毛和牛のハヤシライス
    Our traditional hashed wagyu beef with rice
    ¥1,980
  • キャビアととんぶりの冷やしそうめん(奈良三輪産3年熟成)
    Chilled somen noodles with flesh caviar on top
    ¥3,300

デザート Pasta and Chinois Original デザート

  • 洋梨のパルフェ ベルエレーヌ風
    Parfait, pear compote ,almond ,vanilla ice cream with chocolate sauce
    ¥1,320
  • あまおう苺とピスタチオのパリブレスト
    Paris brest , ring-shaped choux pastry with strawberry and pistachio cream
    ¥1,320
  • 紅玉リンゴのタルトタタン メープルシロップのアイス添え
    Tarte tatin ,caramelized apple ,served with maple syrup iced cream
    ¥1,320
  • 大人のプリン ほうじ茶のアイス添え
    Home made pudding with 'hoji tea' flavored iced cream
    ¥1,100
  • 練乳のバニラアイスクリーム 30年熟成シェリー添え
    Vanilla Iced Cream served with pedro ximenez (sweet sherry)
    ¥1,320

コース Desserts
※コースメニューは、22:00をラストオーダーとさせていただきます。
コース料理

  • シェフのオススメコース
    Chef's Recommendation Dinner
    ¥6,800(税込¥7,480)
    コースには冷前菜、温前菜、パスタ又はリゾット、魚料理もしくは肉料理、デザートがつきます。
    リゾット、パスタはプラス¥980(1,078)で “ミニ和風フォアグラ丼”に変更できます。
    The dinner includes a cold appetizer, a warm appetizer, pasta or risotto, fish or meat, and dessert.
    You can choose “Mini Foie Gras rice bowl” instead of risotto or pasta +¥980 (1,078)
  • シノワズリコース
    Chinoiserie Course
    ¥11,000(税込¥12,100)
    シノワおすすめのメニューが盛り込まれたコースです。少しずついろんなお料理が食べたい方にピッタリ!です。

    【12月のメニュー】

    ■季節の前菜三品盛り合わせ
    下関産 トラフグのカルパッチョ すだちのドレッシング
    毛蟹とカリフラワーのムース、コンソメジュレのカクテル
    自家製シャルキュトリー

    ■銚子産 金目鯛とホタテの蒸し焼き セリとフグ出汁のナージュ

    ■モクズガニのリゾット

    ■メイン
    蒸しアワビと焼きウニ、オマール海老のパートフィロ包み
    又は
    七谷鴨胸肉のロースト オリーブとジュのソース
    又は
    秋田牛サーロインの網焼き 本わさび添え
    ※特選黒毛和牛フィレ肉の “ロッシーニ・ペリグーソース” に変更可能
    プラス¥2,000 (2,200)

    ■キャビアととんぶりの冷やしそうめん(奈良三輪産三年熟成)

    ■あまおう苺とピスタチオのパリブレスト

    ※メニューは仕入れ状況等により変更となる場合がございます。
    The dinner includes a variety of smaller portions from our a la carte menu selected by our Chinois chef.

    Assorted appetizers
    ・Pufferfish carpaccio,with citrus “SUDACHI” dressing
    ・Cauliflower mousse,horsehair crab and consomme jelly
    ・Homemade charcuterie

    Steamed red bream and scallops a la nagewith pufferfish broth

    Mitten crab and tomato risotto

    ※Please choose main dishes from here
    Sea urchin,abalone,lobster rapped in part filo with sauce beurre blanc
    or
    Roasted “NANATANI ” duck breast with olives and gravy sauce
    or
    Grilled“WAGYU” beef sirloin served with fresh wasabi

    Chilled somen noodles with fresh caviar on top

    Paris brest , choux pastrywith strawberry and pistachio cream

ONLINE RESERVATION レストランのご予約はこちら シノワのワイン
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  • Appetizers and Salads
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  • Pasta and Chinois Original
  • Desserts
  • Chinois course menu
  • 表示金額は税込表記になっております。
    10%のサービス料を頂戴いたします。
  • メニューは、一部変更することがあります。

2025年11月30日

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