Chinois Ginza シノワ銀座

link シノワ渋谷店 ビストロ・ヌガ
  • home
  • menu メニュー
    • menu お料理メニュー
    • gallery お料理写真
  • wine ワイン
  • event イベント
    • regular tasting ワイン会
  • plan プラン
  • about us
    • what's chinois シノワとは
    • gallery お店のご紹介
    • faq よくあるご質問
    • access アクセス
    • contact お問合せ
  • オンラインショップ online shop

Chinois Ginza シノワ銀座

  • menu 料理メニュー
  • gallery 料理写真
  • wine list ワインリスト
  • regular tasting ワイン会
  • plan プラン
  • what's chinois シノワとは
  • gallery 店内写真
  • FAQ よくあるご質問
  • access アクセス
  • contact お問合せ
  • online shop オンラインショップ

menu

前菜 Appetizers and Salads 前菜 2025年11月01日

  • フレッシュオシェトラキャビア(15g) 
    Ffresh caviar 通常価格¥10800→
    ¥9,680
  • 千葉県産 有機カブのポタージュ
    Organic turnip creamy potage
    ¥990
  • 下関産 トラフグのカルパッチョ すだちのドレッシング
    Carpaccio, pufferfish with citrus “SUDACHI” dressing
    ¥3,300
  • 本日の野菜料理
    Vegetable dish of the day
    ¥1,980
  • 北海道産 北寄貝と長ネギのフォンダン 黄柚子のクリームソース
    Seared surf clam,steamed green onion with cream sauce
    ¥2,640
  • 秋サバと根菜のマリネ ポンレヴェックチーズとレモンのソース
    Marinated mackerel and root vegetables pickles with lemon and cheese sauce
    ¥2,200
  • ブルターニュ産 オマールブルーのプロヴァンス風
    Provence style lobster salad,seasonal vegetables and fresh tomato and caper
    ¥3,080
  • 黒毛和牛と黒トリュフのコロッケ
    “WAGYU”beef and black truffle croquette
    ¥2,640
  • 平田牧場三元豚の田舎風パテ
    Pate de campagne
    ¥1,980
  • 本日の串焼き(1本)
    Skewers of the day (each)
    ¥1,760
  • フォアグラと黒あま柿のソテー アカシア蜂蜜のソース
    Foie gras and persimmon saute with acacia honey sauce
    ¥4,180
  • 京鴨と九条ネギのひとくちギョウザ
    Tiny fried dumplings,japanese duck and green onions
    ¥1,760
  • シノワ特製“ごぼ天”トリュフ風味
    Deep fried shaved burdock topped with sliced truffle
    ¥4,180
  • ハモンイベリコベジョータ 36ヶ月熟成の生ハム
    Jamon iberico bellota(Iberian dry cured ham),aging 36 month
    ¥4,180
  • フランス産チーズの盛り合わせ(単品は990円より)
    Asorted cheese of the day
    ¥3,080
  • ミックスナッツ/オリーブ/ 自家製ピクルス/ドライフルーツ
    Mixed nuts/Olive/Pickles/Dried Fruit
    ¥990
  • ロメインレタスのシーザーサラダ
    Organic farmers caeser salad
    ¥1,760
  • 栃木産有機野菜のグリーンサラダ
    Organic farmers green salad
    ¥1,760

主菜 Appetizers and Salads 主菜

  • 本日の魚料理
    Fish dish of the day
    ¥3,520
  • 蒸しアワビと焼きウニ、オマール海老のパートフィロ包み焼き
    Sea urchin,abalone,lobster rapped in partphilo with sauce beurre blanc
    ¥5,280
  • 本日のジビエ料理(価格は食材により変動します)
    Game dishes of the day
    ¥4,620
  • 京都産 七谷鴨胸肉のロースト ザクロ風味のガストリックソース
    Roasted “NANATANI” duck breast with gastrique sauce
    ¥5,280
  • イベリコ豚ロース肉のロースト マデラ酒のソース
    Iberian pork loin roast with madeira sauce
    ¥4,180
  • シストロン産 仔羊 背肉のロースト ジュのソース ハーブの香り
    Roasted sisteron lamb rack with herbal flavored gravy sauce
    ¥5,280
  • 秋田牛サーロイン(A5ランク)の網焼き 本わさび添え
    Grilled sirloin wagyu beef (rank A5) served with fresh wasabi
    ¥7,480
  • 特選黒毛和牛フィレ肉のソテー 赤ワインソース
    Prime “WAGYU” beef tenderloin sautéed with red wine sauce
    ¥9,680

パスタシノワオリジナル Side Dishes パスタ シノワオリジナル

  • モクズガニのリゾット
    Mitten crab and tomato risotto
    ¥2,640
  • 駿河湾産 釜揚げしらすとブロッコリーのアーリオ・オーリオ カラスミがけ
    Spaghetti aglio-olio ,“SHIRASU” , botargo and broccoli
    ¥2,200
  • 真牡蠣と春菊のスパゲッティーニ
    Spaghettini, oyster and crown daisy with oyster puree saiuce
    ¥2,640
  • 北海こがねのニョッキ ゴルゴンゾーラソース
    Gnocchi with gorgonzola sauce
    ¥2,200
  • 奥久慈卵のハーブオムライス
    Herb omelet stuffed with ketchup-seasoned fried riced & chicken served with fresh tomato sauce
    ¥1,980
  • 和風フォアグラ丼
    Our specialty “Rice bowl” topped with sauteed foie gras, with sligthly sweet sauce
    ¥3,080
  • 黒毛和牛のハヤシライス
    Our traditional hashed wagyu beef with rice
    ¥1,980
  • キャビアととんぶりの冷やしそうめん(奈良三輪産3年熟成)
    Chilled somen noodles with flesh caviar on top
    ¥3,300

デザート Pasta and Chinois Original デザート

  • 和栗のモンブラン
    Mont Blanc~Japnese chestnut cream cake~
    ¥1,320
  • 洋梨のパルフェ ベルエレーヌ風
    “Parfait” pear compote ,almond ,vanilla ice cream with chocolate sauce
    ¥1,320
  • 紅玉リンゴのタルトタタン メープルシロップのアイス添え
    Tarte tatin ,caramelized apple ,sable with maple syrup iced cream
    ¥1,320
  • 大人のプリン ほうじ茶のアイス添え
    Home made pudding with 'hoji tea' flavored iced cream
    ¥1,100
  • 練乳のバニラアイスクリーム 30年熟成シェリー添え
    Vanilla Iced Cream served with pedro ximenez (sweet sherry)
    ¥1,320

コース Desserts
※コースメニューは、22:00をラストオーダーとさせていただきます。
コース料理

  • シェフのオススメコース
    Chef's Recommendation Dinner
    ¥6,800(税込¥7,480)
    コースには冷前菜、温前菜、パスタ又はリゾット、魚料理もしくは肉料理、デザートがつきます。
    リゾット、パスタはプラス¥980(1,078)で “ミニ和風フォアグラ丼”に変更できます。
    The dinner includes a cold appetizer, a warm appetizer, pasta or risotto, fish or meat, and dessert.
    You can choose “Mini Foie Gras rice bowl” instead of risotto or pasta +¥980 (1,078)
  • シノワズリコース
    Chinoiserie Course
    ¥11,000(税込¥12,100)
    シノワおすすめのメニューが盛り込まれたコースです。少しずついろんなお料理が食べたい方にピッタリ!です。
    リゾット、パスタはプラス¥980(1,078)で“ミニ和風フォアグラ丼”に変更できます。

    【11月のメニュー】

    ■季節の前菜三品盛り合わせ
    下関産 トラフグのカルパッチョ すだちのドレッシング
    有機人参のムースと生ウニ、コンソメジュレのカクテル
    自家製シャルキュトリー

    ■北寄貝と長ネギのフォンダン 黄柚子のクリームソース

    ■モクズガニのリゾット

    ■メイン
    蒸しアワビと焼きウニ、オマール海老のパートフィロ包み
    又は
    七谷鴨胸肉のロースト ザクロ風味のガストリックソース
    又は
    特産黒毛和牛フィレ肉の網焼き 本わさび添え
    ※牛フィレ肉を “ロッシーニ・ペリグーソース” に変更可能
    プラス¥2,000 (2,200)

    ■キャビアととんぶりの冷やしそうめん(奈良三輪産三年熟成)

    ■洋梨のパルフェ ベルエレーヌ風

    ※メニューは仕入れ状況等により変更となる場合がございます。
    The dinner includes a variety of smaller portions from our a la carte menu selected by our Chinois chef.
    You can choose “Mini Foie Gras bowl” instead of risotto or pasta +¥980 (1,078)

    Assorted appetizers
    ・Pufferfish carpaccio,with citrus “SUDACHI” dressing
    ・Cocktail,carrot mousse,sea urchin and consomme jelly
    ・Homemade charcuterie

    Light seared surf clam,steamed green onion

    Mitten crab and tomato risotto

    ※Please choose main dishes from here
    Sea urchin,abalone,lobster rapped in part filo with sauce beurre blanc
    or
    Roasted “NANATANI ” duck breast with gastrique sauce
    or
    Prime “WAGYU” beef tenderloin sauteed with red wine sauce

    Chilled somen noodles with fresh caviar on top

    “Parfait” pear compote

ONLINE RESERVATION レストランのご予約はこちら シノワのワイン
ご自宅でもグランヴァンを
  • Appetizers and Salads
  • Entrées
  • Pasta and Chinois Original
  • Desserts
  • Chinois course menu
  • 表示金額は税込表記になっております。
    10%のサービス料を頂戴いたします。
  • メニューは、一部変更することがあります。

2025年11月01日

mail magazine 最新のワイン会のご案内はメルマガにて配信ご興味おありでしたらご登録ください。
シノワ渋谷店
ビストロ・ヌガ
Chinois(シノワ)
ONLINE RESERVATION レストランのご予約はこちら シノワのワイン
ご自宅でもグランヴァンを
メールマガジンをご希望の方
RECRUIT スタッフ募集中

シェア:

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LINE
  • このエントリーをはてなブックマークに追加
Copyright © 2016-2025 Chinois Inc.  ALL RIGHTS RESERVED.
top page

share

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LINE
  • このエントリーをはてなブックマークに追加

シノワ

  • ホーム
  • 採用情報
  • メールマガジン
  • お問い合わせ
    • ◉シノワ渋谷店
    • ◉シノワ銀座店
  • リンク
    ◉ビストロ・ヌガ
銀座店

〒104-0061
東京都中央区銀座6-4-5
オリエントビルB1F phone. 03-3571-3108

  • ◉料理メニュー
  • ◉料理写真
  • ◉ワインリスト
  • ◉イベント
    • サタデースペシャル
    • ワイン会
  • ◉プラン
  • ◉シノワとは
  • ◉お店の紹介
  • ◉アクセス
  • Facebook
  • Instagram
渋谷店

〒150-0042
東京都渋谷区宇田川町28-3
A2 Bldg.8F phone. 03-5457-2412

  • ◉料理メニュー
  • ◉シャンパンブランチ
  • ◉料理写真
  • ◉ワインリスト
  • ◉イベント
    • レアワインリスト
    • ワイン会
    • サロンコンサート
  • ◉プラン
  • ◉シノワとは
  • ◉お店の紹介
  • ◉アクセス
  • Facebook
  • Instagram
Copyright © 2016-2025 Chinois Inc.  ALL RIGHTS RESERVED.