Chinois Ginza シノワ銀座

link シノワ渋谷店 ビストロ・ヌガ
  • home
  • menu メニュー
    • menu お料理メニュー
    • gallery お料理写真
  • wine ワイン
  • event イベント
    • regular tasting ワイン会
  • plan プラン
  • about us
    • what's chinois シノワとは
    • gallery お店のご紹介
    • faq よくあるご質問
    • access アクセス
    • contact お問合せ
  • オンラインショップ online shop

Chinois Ginza シノワ銀座

  • menu 料理メニュー
  • gallery 料理写真
  • wine list ワインリスト
  • regular tasting ワイン会
  • plan プラン
  • what's chinois シノワとは
  • gallery 店内写真
  • FAQ よくあるご質問
  • access アクセス
  • contact お問合せ
  • online shop オンラインショップ

menu

前菜 Appetizers and Salads 前菜 2025年09月01日

  • フレッシュオシェトラキャビア(15g) 
    Ffresh caviar 通常価格¥10800→
    ¥9,680
  • 栃木県産 完熟栗カボチャの冷製スープ
    Chilled “KABOCHA” squash soup
    ¥990
  • 長崎県産 マハタのカルパッチョ 青柚子のドレッシング
    Carpaccio, grouper with citrus “YUZU” dressing
    ¥2,200
  • 本日の野菜料理
    Vegetable dish of the day
    ¥1,980
  • 戻り鰹の燻製とビーツのサラダ ロックフォールソース
    Smoked bonito and beetroot with roquefort vinegar sauce
    ¥2,200
  • 噴火湾産 ホタテとシャンピニオンのラビオリ
    Ravioli, scallop, mushroom, white wine sauce
    ¥2,640
  • ブルターニュ産 オマールブルーのプロヴァンス風
    Provence style lobster salad,seasonal vegetables and fresh tomato and caper
    ¥3,080
  • 松茸のコロッケ すだち添え
    “MATSUTEKE” croquette with citrus “SUDACH”
    ¥3,080
  • 平田牧場三元豚の田舎風パテ
    Pate de campagne
    ¥1,980
  • 本日の串焼き(1本)
    Skewers of the day (each)
    ¥1,760
  • フォアグラといちじくのソテー シナモン風味の蜂蜜ソース
    Foie gras and fig saute with cinnamon flavored honey sauce
    ¥4,180
  • 京鴨と九条ネギのひとくちギョウザ
    Tiny fried dumplings,japanese duck and green onions
    ¥1,760
  • ハモンイベリコベジョータ 36ヶ月熟成の生ハム
    Jamon iberico bellota(Iberian dry cured ham),aging 36 month
    ¥4,180
  • フランス産チーズの盛り合わせ(単品は990円より)
    Asorted cheese of the day
    ¥3,080
  • ミックスナッツ/オリーブ/ 自家製ピクルス/ドライフルーツ
    Mixed nuts/Olive/Pickles/Dried Fruit
    ¥990
  • ロメインレタスのシーザーサラダ
    Organic farmers caeser salad
    ¥1,760
  • 栃木産有機野菜のグリーンサラダ
    Organic farmers green salad
    ¥1,760

主菜 Appetizers and Salads 主菜

  • 本日の魚料理
    Fish dish of the day
    ¥3,520
  • 蒸しアワビと焼きウニ、オマール海老のパートフィロ包み焼き
    Sea urchin,abalone,lobster rapped in partphilo with sauce beurre blanc
    ¥5,280
  • 浜名湖産 鰻の赤ワイン煮 フォアグラと米茄子のミルフィーユ
    Mille-fuille style braised eel in red wine sauce with foie gras and eggplant
    ¥6,380
  • 京都産 七谷鴨胸肉のロースト 実山椒とジュのソース
    Roasted “Kyoto Nanatani ” duck breast with gravy sauce flavored with “Sansho”
    ¥5,280
  • スペイン産 ウズラのロースト 夏野菜とジュのソース
    Roasted Spanish quail with gravy sauce
    ¥3,850
  • フランス産 ロゼール仔羊鞍下肉のロティ ロベールソース
    Roasted lamb short loin with robert sauce
    ¥5,280
  • 秋田牛サーロイン(A5ランク)の網焼き 本わさび添え
    Grilled sirloin wagyu beef (rank A5) served with fresh wasabi
    ¥7,480
  • 特選黒毛和牛フィレ肉のソテー 赤ワインソース
    Prime “WAGYU” beef tenderloin sautéed with red wine sauce
    ¥9,680

パスタシノワオリジナル Side Dishes パスタ シノワオリジナル

  • 北海道産 秋刀魚とパルミジャーノのリゾット
    “SANMA” and parmigiana risotto
    ¥2,640
  • 蝦夷アワビのスパゲッティーニ
    Spaghettini, abalone, liver, anchovy, capers
    ¥2,640
  • 鹿肉のラグーソース、スパゲッティーニ
    Spaghettini, venison ragu sauce
    ¥2,640
  • 北海こがねのニョッキ ゴルゴンゾーラソース
    Gnocchi with gorgonzola sauce
    ¥2,200
  • 奥久慈卵のハーブオムライス
    Herb omelet stuffed with ketchup-seasoned fried riced & chicken served with fresh tomato sauce
    ¥1,980
  • 和風フォアグラ丼
    Our specialty
    ¥3,080
  • 黒毛和牛のハヤシライス
    Our traditional hashed wagyu beef with rice
    ¥1,980
  • キャビアととんぶりの冷やしそうめん(奈良三輪産3年熟成)
    Chilled somen noodles with flesh caviar on top
    ¥3,300

デザート Pasta and Chinois Original デザート

  • 富有柿とラム酒風味のアイス 最中仕立て
    “MONAKA” with persimmon and rum ice cream
    ¥1,320
  • 長野県産 シナノリップのシュトゥルーデル
    Apple strudel
    ¥1,320
  • グレープフルーツとわらび餅のカクテル ミントソルベ添え
    Grapefruit and “Warabi mochi” cocktail with mint sherbet
    ¥1,320
  • 大人のプリン ほうじ茶のアイス添え
    Home made pudding with 'hoji tea' flavored iced cream
    ¥1,100
  • 練乳のバニラアイスクリーム 30年熟成シェリー添え
    Vanilla Iced Cream served with pedro ximenez (sweet sherry)
    ¥1,320

コース Desserts
※コースメニューは、22:00をラストオーダーとさせていただきます。
コース料理

  • シェフのオススメコース
    Chef's Recommendation Dinner
    ¥6,800(税込¥7,480)
    コースには冷前菜、温前菜、パスタ又はリゾット、魚料理もしくは肉料理、デザートがつきます。
    リゾット、パスタはプラス¥980(1,078)で “ミニ和風フォアグラ丼”に変更できます。
    The dinner includes a cold appetizer, a warm appetizer, pasta or risotto, fish or meat, and dessert.
    You can choose “Mini Foie Gras rice bowl” instead of risotto or pasta +¥980 (1,078)
  • シノワズリコース
    Chinoiserie Course
    ¥11,000(税込¥12,100)
    シノワおすすめのメニューが盛り込まれたコースです。少しずついろんなお料理が食べたい方にピッタリ!です。
    リゾット、パスタはプラス¥980(1,078)で“ミニ和風フォアグラ丼”に変更できます。

    【9月のメニュー】

    ■季節の前菜三品盛り合わせ
    ・戻り鰹の燻製とビーツのサラダ ロックフォールソース
    ・ 焼きとうもろこしのムースと生ウニのカクテル
    ・自家製シャルキュトリー

    ■噴火湾産 ホタテとシャンピニオンのラビオリ

    ■北海道産 秋刀魚とパルミジャーノのリゾット

    ■メイン
    ・ 鰻の赤ワイン煮 フォアグラと米茄子のミルフィーユ
      又は
    ・ 七谷鴨胸肉のロースト 奥飛騨山椒とジュのソース
      又は
    ・特選黒毛和牛フィレ肉 本わさび添え

    ■キャビアととんぶりの冷やしそうめん(奈良三輪産三年熟成)

    ■富有柿とラム酒風味のアイス 最中仕立て

    ※メニューは仕入れ状況等により変更となる場合がございます。
    The dinner includes a variety of smaller portions from our a la carte menu selected by our Chinois chef.
    You can choose “Mini Foie Gras bowl” instead of risotto or pasta +¥980 (1,078)

    Assorted appetizers
    ・Smoked bonito with roquefort vinegar sauce
    ・Grilled corn mousse with sea urchin cocktail
    ・Homemade Charcuterie

    Ravioli, scallop, mushroom,white wine sauce

    “SANMA” and parmigiana risotto risotto

    Mille-fuille style braised eel in red wine sauce with foie gras and eggplant
    or
    Roasted “NANATANI ” duck breast with gravy sauce flavored with “SANSYO
    or
    “Wagyu” beef tenderloin sauteed with fresh “Wasbi”

    ※Please choose main dishes from here

    Chilled somen noodles with fresh caviar on top

    “MONAKA” with persimmon and rum ice cream

ONLINE RESERVATION レストランのご予約はこちら シノワのワイン
ご自宅でもグランヴァンを
  • Appetizers and Salads
  • Entrées
  • Pasta and Chinois Original
  • Desserts
  • Chinois course menu
  • 表示金額は税込表記になっております。
    10%のサービス料を頂戴いたします。
  • メニューは、一部変更することがあります。

2025年09月01日

mail magazine 最新のワイン会のご案内はメルマガにて配信ご興味おありでしたらご登録ください。
シノワ渋谷店
ビストロ・ヌガ
Chinois(シノワ)
ONLINE RESERVATION レストランのご予約はこちら シノワのワイン
ご自宅でもグランヴァンを
メールマガジンをご希望の方
RECRUIT スタッフ募集中

シェア:

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LINE
  • このエントリーをはてなブックマークに追加
Copyright © 2016-2025 Chinois Inc.  ALL RIGHTS RESERVED.
top page

share

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LINE
  • このエントリーをはてなブックマークに追加

シノワ

  • ホーム
  • 採用情報
  • メールマガジン
  • お問い合わせ
    • ◉シノワ渋谷店
    • ◉シノワ銀座店
  • リンク
    ◉ビストロ・ヌガ
銀座店

〒104-0061
東京都中央区銀座6-4-5
オリエントビルB1F phone. 03-3571-3108

  • ◉料理メニュー
  • ◉料理写真
  • ◉ワインリスト
  • ◉イベント
    • サタデースペシャル
    • ワイン会
  • ◉プラン
  • ◉シノワとは
  • ◉お店の紹介
  • ◉アクセス
  • Facebook
  • Instagram
渋谷店

〒150-0042
東京都渋谷区宇田川町28-3
A2 Bldg.8F phone. 03-5457-2412

  • ◉料理メニュー
  • ◉シャンパンブランチ
  • ◉料理写真
  • ◉ワインリスト
  • ◉イベント
    • レアワインリスト
    • ワイン会
    • サロンコンサート
  • ◉プラン
  • ◉シノワとは
  • ◉お店の紹介
  • ◉アクセス
  • Facebook
  • Instagram
Copyright © 2016-2025 Chinois Inc.  ALL RIGHTS RESERVED.