Chinois Ginza シノワ銀座

link シノワ渋谷店 ビストロ・ヌガ
  • home
  • menu メニュー
    • menu お料理メニュー
    • gallery お料理写真
  • wine ワイン
  • event イベント
    • regular tasting ワイン会
  • plan プラン
  • about us
    • what's chinois シノワとは
    • gallery お店のご紹介
    • faq よくあるご質問
    • access アクセス
    • contact お問合せ
  • オンラインショップ online shop

Chinois Ginza シノワ銀座

  • menu 料理メニュー
  • gallery 料理写真
  • wine list ワインリスト
  • regular tasting ワイン会
  • plan プラン
  • what's chinois シノワとは
  • gallery 店内写真
  • FAQ よくあるご質問
  • access アクセス
  • contact お問合せ
  • online shop オンラインショップ

menu

前菜 Appetizers and Salads 前菜 2025年05月30日

  • フレッシュオシェトラキャビア(15g) 
    Ffresh caviar 通常価格¥10800→
    ¥8,800
  • 焼きとうもろこしの冷製ポタージュ
    Chilled grilled corn soup
    ¥900
  • 石ガレイのカルパッチョ 日向夏のドレッシング
    Carpaccio, stone flounder with “Hyuga-natsu” dressing
    ¥2,000
  • 本日の野菜料理
    Vegetable dish of the day
    ¥1,800
  • 大分産 関アジの炙り 柚子胡椒のソース
    Seared horse mackerel with “Yuzu-kosho” sauce
    ¥2,000
  • 淡路島産 鱧と賀茂茄子のナージュ 梅肉添え
    “Hamo” and eggplant à la nage with Japanese plum paste
    ¥1,600
  • アオリイカとそら豆、ハモンセラーノの温かいサラダ
    Rare-sauteed squid with fava beans and Jamón Serrano
    ¥2,400
  • ブルターニュ産 オマールブルーのプロヴァンス風
    Provence style lobster salad,seasonal vegetables and fresh tomato and caper
    ¥2,800
  • 黒毛和牛のメンチコロッケ
    “Wagyu” beef mince croquette
    ¥2,400
  • 平田牧場三元豚の田舎風パテ
    Pate de campagne
    ¥1,800
  • 本日の串焼き(1本)
    Skewers of the day (each)
    ¥1,600
  • フォアグラと白桃のソテー アカシア蜂蜜のソース
    Foie gras and white peach saute with acacia honey saucewhite peach
    ¥3,800
  • 京鴨と九条ネギのひとくちギョウザ
    Tiny fried dumplings,japanese duck and green onions
    ¥1,600
  • ハモンイベリコベジョータ 36ヶ月熟成の生ハム
    Jamon iberico bellota(Iberian dry cured ham),aging 36 month
    ¥3,800
  • フランス産チーズの盛り合わせ(単品は900円より)
    Asorted cheese of the day
    ¥2,800
  • ミックスナッツ/オリーブ/ 自家製ピクルス/ドライフルーツ
    Mixed nuts/Olive/Pickles/Dried Fruit
    ¥900
  • ロメインレタスのシーザーサラダ
    Organic farmers caeser salad
    ¥1,600
  • 栃木産有機野菜のグリーンサラダ
    Organic farmers green salad
    ¥1,600

主菜 Appetizers and Salads 主菜

  • 本日の魚料理
    Fish dish of the day
    ¥3,200
  • 蒸しアワビと焼きウニ、オマール海老のパートフィロ包み焼き
    Sea urchin,abalone,lobster rapped in partphilo with sauce beurre blanc
    ¥4,800
  • 美膳シャモのロールキャベツ 高麗人参のスープ仕立て
    Shamo chicken stuffed cabbage in Korean ginseng broth
    ¥4,200
  • 京都産 七谷鴨胸肉のロースト 実山椒とジュのソース
    Roasted “Kyoto Nanatani ” duck breast with gravy sauce flavored with “Sansho”
    ¥4,800
  • イベリコ豚ロースのグリエ バルサミコと金山寺味噌のソース
    Grilled Iberico pork loin with balsamic and “Kinzanji Miso” sauce
    ¥3,800
  • ニュージーランド産 仔羊背肉のロースト 新生姜とクミンのソース
    Roasted New Zealand lamb rack with ginger and cumin sauce
    ¥3,800
  • 秋田牛サーロイン(A5ランク)の網焼き 本わさび添え
    Grilled sirloin wagyu beef (rank A5) served with fresh wasabi
    ¥6,800
  • 特選黒毛和牛フィレ肉のソテー 赤ワインソース
    Prime “WAGYU” beef tenderloin sautéed with red wine sauce
    ¥8,800

パスタシノワオリジナル Side Dishes パスタ シノワオリジナル

  • 長良川産 鮎のリゾット
    Ayu risotto
    ¥2,400
  • 穴子の白焼きと茗荷、しし唐、カラスミのトロフィエ
    Trofie, grilled conger eel, “Myoga”, green pepper topped with botarugo
    ¥2,400
  • 大山どりの燻製とモリーユ茸のカルボナーラ
    Carbonara, smoked Daisen chicken and morel mushrooms
    ¥2,400
  • 北海こがねのニョッキ ゴルゴンゾーラソース
    Gnocchi with gorgonzola sauce
    ¥2,000
  • 奥久慈卵のハーブオムライス
    Herb omelet stuffed with ketchup-seasoned fried riced & chicken served with fresh tomato sauce
    ¥1,800
  • 和風フォアグラ丼
    Our specialty "Rice bowl" topped with sauteed foie gras and sligthly sweet sauce
    ¥2,800
  • 黒毛和牛のハヤシライス
    Our traditional hashed wagyu beef with rice
    ¥1,800
  • キャビアととんぶりの冷やしそうめん(奈良三輪産3年熟成)
    Chilled somen noodles with flesh caviar on top
    ¥3,000

デザート Pasta and Chinois Original デザート

  • マスクメロンのスープ仕立て カモミールアイス添え
    Musk melon soup flavored with anise
    ¥1,200
  • 甘夏のチーズケーキ 牛乳アイス添え
    Cheesecake with Japanese citrus, served with milk ice cream
    ¥1,200
  • 白桃と杏仁豆腐、チアシードのカクテル仕立て
    White peach and almond tofu with chia seed cocktail
    ¥1,200
  • 大人のプリン ほうじ茶のアイス添え
    Home made pudding with 'hoji tea' flavored iced cream
    ¥1,000
  • 練乳のバニラアイスクリーム 30年熟成シェリー添え
    Vanilla Iced Cream served with pedro ximenez (sweet sherry)
    ¥1,200

コース Desserts
※コースメニューは、22:00をラストオーダーとさせていただきます。
コース料理

  • シェフのオススメコース
    Chef's Recommendation Dinner
    ¥6,800(税込¥7,480)
    コースには冷前菜、温前菜、パスタ又はリゾット、魚料理もしくは肉料理、デザートがつきます。
    リゾット、パスタはプラス¥980(1,078)で “ミニ和風フォアグラ丼”に変更できます。
    The dinner includes a cold appetizer, a warm appetizer, pasta or risotto, fish or meat, and dessert.
    You can choose “Mini Foie Gras rice bowl” instead of risotto or pasta +¥980 (1,078)
  • シノワズリコース
    Chinoiserie Course
    ¥11,000(税込¥12,100)
    シノワおすすめのメニューが盛り込まれたコースです。少しずついろんなお料理が食べたい方にピッタリ!です。
    リゾット、パスタはプラス¥980(1,078)で“ミニ和風フォアグラ丼”に変更できます。

    【6月のメニュー】

    ■季節の前菜三品盛り合わせ
    ・関アジの炙り 柚子胡椒のソース
    ・マスクメロンのカプレーゼ
    ・自家製シャルキュトリー

    ■淡路島産 鱧と賀茂茄子のナージュ 梅肉添え

    ■長良川産 鮎のリゾット

    ■メイン
    ・ 蒸し鮑と焼きウニ、オマール海老のパートフィロ包み焼き
      又は
    ・ 七谷鴨胸肉のロースト 実山椒とジュのソース
      又は
    ・高知県 四万十牛サーロインの網焼き 本わさび添え

    ■キャビアととんぶりの冷やしそうめん(奈良三輪産三年熟成)

    ■白桃と杏仁豆腐、チアシードのカクテル仕立て

    ※メニューは仕入れ状況等により変更となる場合がございます。
    The dinner includes a variety of smaller portions from our a la carte menu selected by our Chinois chef.
    You can choose “Mini Foie Gras bowl” instead of risotto or pasta +¥980 (1,078)

    Assorted appetizers
    ・Seared horse mackerel with “Yuzu-kosho” sauce
    ・Muskmelon caprese
    ・Homemade Charcuterie

    “Hamo” and eggplant à la nage with Japanese plum paste

    Ayu risotto

    Seafood rapped in partphilo with sauce beurre blanc
    or
    Roasted duck breast with gravy sauce flavored with “Sansho”
    or
    Grilled sirloin “WAGYU” beef served with fresh wasabi
    ※Please choose main dishes from here

    Chilled somen noodles with fresh caviar on top

    White peach and almond tofu with chia seed cocktail

ONLINE RESERVATION レストランのご予約はこちら シノワのワイン
ご自宅でもグランヴァンを
  • Appetizers and Salads
  • Entrées
  • Pasta and Chinois Original
  • Desserts
  • Chinois course menu
  • 表示金額は税込表記になっております。
    10%のサービス料を頂戴いたします。
  • メニューは、一部変更することがあります。

2025年05月30日

mail magazine 最新のワイン会のご案内はメルマガにて配信ご興味おありでしたらご登録ください。
シノワ渋谷店
ビストロ・ヌガ
Chinois(シノワ)
ONLINE RESERVATION レストランのご予約はこちら シノワのワイン
ご自宅でもグランヴァンを
メールマガジンをご希望の方
RECRUIT スタッフ募集中

シェア:

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LINE
  • このエントリーをはてなブックマークに追加
Copyright © 2016-2025 Chinois Inc.  ALL RIGHTS RESERVED.
top page

share

  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram
  • LINE
  • このエントリーをはてなブックマークに追加

シノワ

  • ホーム
  • 採用情報
  • メールマガジン
  • お問い合わせ
    • ◉シノワ渋谷店
    • ◉シノワ銀座店
  • リンク
    ◉ビストロ・ヌガ
銀座店

〒104-0061
東京都中央区銀座6-4-5
オリエントビルB1F phone. 03-3571-3108

  • ◉料理メニュー
  • ◉料理写真
  • ◉ワインリスト
  • ◉イベント
    • サタデースペシャル
    • ワイン会
  • ◉プラン
  • ◉シノワとは
  • ◉お店の紹介
  • ◉アクセス
  • Facebook
  • Instagram
渋谷店

〒150-0042
東京都渋谷区宇田川町28-3
A2 Bldg.8F phone. 03-5457-2412

  • ◉料理メニュー
  • ◉シャンパンブランチ
  • ◉料理写真
  • ◉ワインリスト
  • ◉イベント
    • サンデースペシャル
    • ワイン会
    • サロンコンサート
  • ◉プラン
  • ◉シノワとは
  • ◉お店の紹介
  • ◉アクセス
  • Facebook
  • Instagram
Copyright © 2016-2025 Chinois Inc.  ALL RIGHTS RESERVED.